Teatri si projekt pedagogjik

Studentët e programit të studimit Bachelor në Mësuesi për Arsim Parashkollor në kuadër të lëndës  Media për Parashkollor( tregimet dhe perrallat) nën drejtimin e pedagoges së lëndës Dr. Arta Sakja organizojnë ditën e shtunë ora 10:00, projektin me temë  “Teatri si projekt pedagogjik”.