Ceremonia e dhënies së çertifikatave studentëve të Fakultetit të Shkencave Shoqërore

Ceremonia e dhënies së çertifikatave studentëve të Fakultetit të Shkencave Shoqërore për pjesëmarrje në fazën e dytë në; “Projektin e Digjitalizimit të Iventarëve të Fondeve të Arkivave Vendore të viteve 1945 – 1968 të ish-Komiteteve Ekzekutive”,  dhe çelja e fazës Read More

Hapet thirrja për aplikim për mobilitet studentësh në Universitetin e Salernos

Në kuadër të programit Erasmus+ me Universitetin e Salernos (http://web.unisa.it/international), hapet thirrja për aplikim për mobilitet studentësh, për vitin akademik 2019 – 2020, për programet e studimit Bachelor në Inxhinieri Kompjuterike, Teknologji Informacioni dhe Inxhinieri Elektronike të Albanian University. Programi Read More

Kandidatët Fitues për Fazën e Parë në Albanian University 2019-2020

  Kandidatët Fitues për Fazën e Parë në Albanian University 2019-2020 Fakulteti i Shkencave Mjekesore Farmaci Stomatologji Infermieri Fizioterapi Fakulteti i Shkencave te Aplikuara dhe Ekonomike Finance-Banke Menaxhim Biznesi Inxhinieri Elektrike Inxhinieri Eletronike Inxhinieri Kompjuterike Inxhinieri Mekatronike Teknologji Informacioni Dizajn Fakulteti Read More