Vënde Vakante – Viti akademik 2020-2021

Albanian University për vitin akademik 2019 – 2020, paraqet si më poshtë vendet vakante për plotësim të personelit akademik dhe kriteret që kandidatët duhet të plotësojnë   FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE   FAKULTETI I SHKENCAVE SHOQERORE   FAKULTETI I SHKENCAVE Read More

Vende Vakante Viti akademik 2019-2020, semestri i dytë

Albanian University                                                                               Tiranë, më 15 Janar  2020 Vende Vakante Viti akademik 2019-2020, semestri i dytë   Albanian University për semestrin e dytë të vitit akademik 2019–2020, paraqet si më poshtë vendet vakante për plotësim të personelit akademik Read More