Albanian University rinovon Marrëveshjen Erasmus+ me Universitetin e Salernos, Itali

Albanian University rinovon për të tretën herë Marrëveshjen Erasmus+ me Universitetin e Salernos, Itali. Nga 2017 – 2020, u mundësua mobiliteti për 19 studentë t~ tanë nga Departamenti i Inxhinierive (12 studentë), Departamenti i Shkencave Juridike (4 studentë) dhe Departamenti Read More