Albanian University zhvilloi sot ndeshjen e parë të Kampionatit Universitar të Minifutbollit (Meshkuj)

Albanian University pjesë e Federatës Shqiptare të Sportit Universitar, sot zhvilloi ndeshjen  e parë të Kampionatit Universitar të Minifutbollit (Meshkuj). Ndeshja u zhvillua ndërmjet skuadrës së Albanian University Vs Universitetit Beder. Sporti dhe veçanërisht futbolli ka  lindur dhe ështe zhvilluar për të krijuar Read More