Albanian University zhvilloi sot ndeshjen e parë të Kampionatit Universitar të Minifutbollit (Meshkuj)

Albanian University pjesë e Federatës Shqiptare të Sportit Universitar, sot zhvilloi ndeshjen  e parë të Kampionatit Universitar të Minifutbollit (Meshkuj).
Ndeshja u zhvillua ndërmjet skuadrës së Albanian University Vs Universitetit Beder.
Sporti dhe veçanërisht futbolli ka  lindur dhe ështe zhvilluar për të krijuar kënaqësi dhe emocione pozitive,
gjë që djemte tanë na e dhuruan në keto 60 min lojë panvarësisht rezultatit.Kanë mbetur dhe 7 ndeshje dhe shanset për të fituar janë të mëdha. 

Ne jemi krenarë për djemtë e Albanian University, për vullnetin  dhe përkushtimin e tyre.