Fakulteti i Shkencave te Aplikuara dhe Ekonomike – AU nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë Soft & Solution

Kompania Soft & Solution sot në auditoret e Albanian University UFO!   Për studentët e Departamenti i Inxhinierive do të ofrohen tre bursa për trajnimin “Cikli i zhvillimit te aplikacioneve software”!    https://softsolution.al/soft-solution-realizon-takimin-e-rradhes/

Round table – metodat bashķëkohore të mësimdhënies

Përfaqësues të stafit akademik të Albanian University prezantuan dhe shkëmbyen eksperiencën e tyre mbi metodat bashkëkohore të mësimdhënies. Prezantimi i teknikave nga pedagogë të fushave të ndryshme rezultoi mjaft motivues, për një efikasitet më të lartë në përfitimin e kompetencave Read More