Round table – metodat bashķëkohore të mësimdhënies

Përfaqësues të stafit akademik të Albanian University prezantuan dhe shkëmbyen eksperiencën e tyre mbi metodat bashkëkohore të mësimdhënies. Prezantimi i teknikave nga pedagogë të fushave të ndryshme rezultoi mjaft motivues, për një efikasitet më të lartë në përfitimin e kompetencave të të nxënit. Ky aktivitet u realizua në kuadër të trajnimeve të përvitshme të organizuara nga Njësia e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë.

 

[metaslider id=5819]