Shpallen rezultatet e zgjedhjeve të Senatit Akademik dhe Rektorit në Albanian University

Albanian University finalizoi me sukses procesin e zgjedhjeve të anëtarëve të Senatit të ri Akademik. Komisioni Institucional i Zgjedhjeve ka shpallur kandidatët fitues. Senati i ri Akademik në mbledhjen e parë, më datë 06.11.2019, zgjodhi midis anëtarëve të tij Prof. Read More