Shpallen rezultatet e zgjedhjeve të Senatit Akademik dhe Rektorit në Albanian University

Albanian University finalizoi me sukses procesin e zgjedhjeve të anëtarëve të Senatit të ri Akademik. Komisioni Institucional i Zgjedhjeve ka shpallur kandidatët fitues. Senati i ri Akademik në mbledhjen e parë, më datë 06.11.2019, zgjodhi midis anëtarëve të tij Prof. Read More

Ceremonia e dhënies së çertifikatave studentëve të Fakultetit të Shkencave Shoqërore

Ceremonia e dhënies së çertifikatave studentëve të Fakultetit të Shkencave Shoqërore për pjesëmarrje në fazën e dytë në; “Projektin e Digjitalizimit të Iventarëve të Fondeve të Arkivave Vendore të viteve 1945 – 1968 të ish-Komiteteve Ekzekutive”,  dhe çelja e fazës Read More