MUNDËSI PUNËSIMI NË BERLIN!

Premium Group në marrëveshje me Departamentin e Infermierisë dhe Fizioterapisë ofron një mundësi punësimi të studentëve të infermierisë në Gjermani. Kompania Premium Group Albania & Jonas me zyrat kryesore përkatësisht në Tiranë dhe Berlin, ju jep mundësi për të hedhur Read More

Klinika e Fizioterapisë

Klinika e Fizioterapisë Albanian University është hapur në 2016, me qëllim për të mbështëtur procesin mësimor praktik të Programit të Studimit Bachelor Fizioterapi dhe rishtazi këtë vit akademik të Masterit Profesional Terapi Manuale. Në klinikë studentët zhvillojnë praktikat profesionale mësimore Read More