Hapet thirrja për aplikim për mobilitet studentësh “Short term excursion” në Universitetin Teknik të Sofies

Në kuadër të rrjetit “Computer Aided Design of Automated Systems for Assembling” (CIII-BG-0722-04-1516) të programit CEEPUS, pjesë e të cilit është Departamenti i Inxhinierive – Albanian University, hapet thirrja për aplikim për mobilitet studentësh ”Short term excursion”, për vitin akademik Read More

Takim në kuadër të projektit GRADUA

Stafi i Albanian University, së bashku me disa studentë dhe alumni (të diplomuar të tij), kanë marrë pjesë në takimin e rradhës së zhvilluar në datat 22-24 tetor në ambientet e FSHMT, në kuadër të Projektit GRADUA. Albanian University është partner, së bashku Read More

Hapet thirrja për aplikim për mobilitet studentësh në Universitetin e Pisa

Departamenti i Farmacisë – pjesë e Fakultetit të Shkencave Mjekësore në Albanian University hap thirrjen e parë për aplikime për  studentët e programit të integruar Master i Shkencave në ” Farmaci” në programin Erasmus + në bashkëpunim me Universitetin e Read More