Dora Robotike

Pedagoget e Departamentit të Inxhinierive, Jozef Kola dhe Edvin Rustemi, gjate ketyre diteve kane qene të aktivizuar ne laboratoret e Departamentit të Mekatronikes të Universitetit të Prishtines, nen koordinimin dhe mbeshtetjen e prof. Arbnor Pajaziti, drejtues i ketij departamenti, në Read More

Fakulteti i Shkencave te Aplikuara dhe Ekonomike – AU nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë Soft & Solution

Kompania Soft & Solution sot në auditoret e Albanian University UFO!   Për studentët e Departamenti i Inxhinierive do të ofrohen tre bursa për trajnimin “Cikli i zhvillimit te aplikacioneve software”!    https://softsolution.al/soft-solution-realizon-takimin-e-rradhes/

Ceremonia e dhënies së çertifikatave studentëve të Fakultetit të Shkencave Shoqërore

Ceremonia e dhënies së çertifikatave studentëve të Fakultetit të Shkencave Shoqërore për pjesëmarrje në fazën e dytë në; “Projektin e Digjitalizimit të Iventarëve të Fondeve të Arkivave Vendore të viteve 1945 – 1968 të ish-Komiteteve Ekzekutive”,  dhe çelja e fazës Read More

Takim në kuadër të projektit GRADUA

Stafi i Albanian University, së bashku me disa studentë dhe alumni (të diplomuar të tij), kanë marrë pjesë në takimin e rradhës së zhvilluar në datat 22-24 tetor në ambientet e FSHMT, në kuadër të Projektit GRADUA. Albanian University është partner, së bashku Read More