Nisi sot Dita e Informimit për studentët fitues të konkursit të pranimit në Specializimin e Ortognatodoncisë në Albanian University

Programi i specializimeve në Ortognatodonci është një program tre vjeçar që përgatit mjekë specialist ortodontë dhe ka profesore udhëheqës perosnalitete të shquara të fushës në Shqipëri dhe në Itali.

Sot në ditën e Informimit, Prof. Giovani Manes Gravina I paraqiti studenteve  detajet e kurrikulës dhe mënyrën e implementimit për formimin e specialistëve ortodontë.

Profesor Gravina është prej 9 vjetësh profesor udhëheqës në këtë kurs.