LEKSION I HAPUR: PROFILAKSIA E INFEKSIONEVE SPITALORE NË PACIENTËT E KATETERIZUAR DHE TË HOSPITALIZUAR

Departamenti i Infermierisë dhe Fizioterapisë

Organizon Leksionin e Hapur

“PROFILAKSIA E INFEKSIONEVE SPITALORE NË PACIENTËT E KATETERIZUAR DHE TË HOSPITALIZUAR”

Datë 17 Janar 2019,    Ora 12:00,    Godina e ish-Gjykatës,   Salla 34.