Digital Marketing

Ditën e enjte datë 14 dhjetor në orën 14:00, në ambjentet e Fakultetit të Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike, në rrugen e Kavajës, Salla 101, do te zhvillohet leksioni i hapur mbi “Digital Marketing” me eksperten e Swiss EP, znj. Aimee Holland.

Ju ftojmë të merrni pjesë!