Albanian University dhuron

Në ambientet e godinës së Arkitekturës nisi dhe dhurimi vullnetar i gjakut në ndihmë të fëmijëve talasemikë ku mjaft studentë iu përgjigjën nismës dhe u bënë dhurues.
 

Dhurimi i gjakut është një akt human i cili shpëton jetë njerëzish. 

Dhuro dhe ti!