Në ambjentet e Albanian University u mbajt sot Konferenca Ndërkombëtare e organizuar nga nga Departamenti I Farmacisë me temë: “Edukimi mjekësor dhe Shëndeti Publik. Hulumtimi Shkencor në Situatën e Pandemisë COVID-19. Diagnostikimi, Trajtimi dhe Vaksinat

Kjo konferencë është në vijim të traditës së njohur që Departamenti i Farmacisë organizon prej vitesh. Ajo organizohet në bashkëpunimin me Urdhërin e Farmacistëve të Shqipërisë, Univeristetin e Pisës dhe Univeristin Federico II të Napolit. Në fjalën përshëndetëse në këtë Read More