Yoga per studentët

Muaji Shkurt është një periudhë e ngarkuar për studentët me dinamika si: sezoni i provimeve, ngarkesa e vazhdueshme psikologjike si dhe tension për të dhënë maksimumin, ndoshta shpeshherë nivele të larta të ankthit dhe stresit që studentët përjetojnë, ALBANIAN UNIVERSITY në kuadër të marrëveshjes me Federatën Shqiptare të Sportit Universitar ofron për herë të 1- rë YOGA për studentët  me një nga mësuesit e mirënjohur italian, Dorian Zazo.

Do ju luteshim që brenda kësaj jave paraqituni pranë Zyrës së Koordinimit dhe Mbështetjes për Studentët për regjistrim nga ana juaj si pjesmarrës, në mënyrë që të merren të gjitha masat e nevojshme.

Data: 06/02/2020

Vendodhja: Pallati i Sportit “Asllan Rusi”

Ora: 10:00

*Ky shërbim ofrohet FALAS