Leksion i Hapur

Fakulteti i Shkencave Mjekësore, Departamenti i Infermierisë dhe Fizioterapisë organizon Leksionin e hapur me teme:
Roli i Mjekut dhe i Fizioterapistit në Sport.
Perspektivat e Reja.
Nga :  Gianluca Stessina
Mjek I Kombëtares Shqiptare të Futbollit/ Juventus Medical
Data 4 Shkurt 2020, ora 10.00, salla e Leksionit nr. 1, Godina e Internacionalit.