Vende Vakante 2017 – 2018

  • Aplikimet janë të hapura deri më datë 15 Shtator 2017;

Aplikantët duhet të paraqesin CV dhe letër interesi në adresen:  

burimenjerezore@albanianuniversity.edu.al

hr@albanianuniversity.edu.al

 

 

vendet vakante AU 2017 - 2018 (1)