Tryezë e Rrumbullakët

Pranë ambienteve të  Albanian University, Fakulteti i shkencave Shoqerore, Departamenti i Edukimit dhe Anglishtes zhvillon aktivitetin shkencor:
TRYEZË TË RRUMBULLAKËT   nën kujdesin e pedagoges Dr. Esmeralda Strori si dhe  me pjesëmarrjen e studentëve të programeve të studimit:
 Bachelor në “Mësuesi për Arsimin Fillor”,
 Bachelor në “Mësuesi për Arsimin Parashkollor”, 
 
Analizë letrare e novelës së Mitrush Kutelit: “VJESHTA E XHELADIN BEUT”.
Kjo novelë edhe pse e shkruar në vitet 1940 trajton problematikat aktuale që lidhen me pushtetin, pangopësinë dhe degjenerimin moral.
Aktiviteti do të zhvillohet në datën 15 Janar, ora 10:00, salla e Bibliotekës pranë Godinës Qëndrore.