Hapet thirrja për aplikim për mobilitet studentësh në Universitetin e Salernos

Në kuadër të programit Erasmus+ me Universitetin e Salernos (http://web.unisa.it/international), hapet thirrja për aplikim për mobilitet studentësh, për vitin akademik 2019 – 2020, për programet e studimit Bachelor në Inxhinieri Kompjuterike, Teknologji Informacioni dhe Inxhinieri Elektronike të Albanian University. Programi Read More