Tryezë e Rrumbullakët me temë: “Domosdoshmëria dhe pritshmeritë e anëtarësimit të Shqipërisë në Bashkimin Evropian”

Nën kujdesin e Dekanatit të Fakultetit të Shkencave Shoqërore dhe nën drejtimin e Pedagoges Vilma Hasneziri dhe drejtuesit të Departamentit të Shkencave Juridike Dr. Ismail Tafani, zhvillohet një tryezë e rrubullakët për studentët e vitit të tretë të  programit Bachelor në Shkenca Juridike. Aktiviteti Read More