“Albanian University” është gati për aktivitetin “Lloji i Dokumenteve Osmane dhe rëndësia e tyre në studimin e“Albanian University” është gati për aktivitetin zhvillimeve politike, sociale, fetare dhe ekonomike”

📜🌐 Event: Llojet e Dokumenteve Osmane dhe rëndësia e tyre në studimin e zhvillimeve politike, sociale, fetare dhe ekonomike.   📅 Data: 20.11.2023 🕚 Ora: 11:00 📍 Vendndodhja: Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave   🤝 Në kuadër të projektit RESILIENCE, Read More

RESILIENCE

Njoftim                                                                               Tiranë, Read More