MUNDËSI PUNËSIMI NË BERLIN!

Premium Group në marrëveshje me Departamentin e Infermierisë dhe Fizioterapisë ofron një mundësi punësimi të studentëve të infermierisë në Gjermani. Kompania Premium Group Albania & Jonas me zyrat kryesore përkatësisht në Tiranë dhe Berlin, ju jep mundësi për të hedhur Read More