Kandidatët Fitues për Fazën e Parë në Albanian University 2019-2020

  Kandidatët Fitues për Fazën e Parë në Albanian University 2019-2020 Fakulteti i Shkencave Mjekesore Farmaci Stomatologji Infermieri Fizioterapi Fakulteti i Shkencave te Aplikuara dhe Ekonomike Finance-Banke Menaxhim Biznesi Inxhinieri Elektrike Inxhinieri Eletronike Inxhinieri Kompjuterike Inxhinieri Mekatronike Teknologji Informacioni Dizajn Fakulteti Read More

Njoftim i rëndësishëm!

Të gjithë maturantët e viteve të kaluara që nuk kanë mundur të plotësojnë formularin A1Z, kanë mundësinë e dytë për të konkuruar. Portali i Maturës Shtetërore do të jetë i hapur nga data 21 deri në datë 23 gusht, nga Read More