Departamenti i Inxhinierive

Përgjegjës Departamenti:  Prof. Asoc. Dr. Genta Rexha Departament i i Inxhinierive është ngritur në vitin 2010 nga një staf i përgatitur akademik, si pjesë e Fakultetit të Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike, duke hedhur bazat për krijimin e programeve të studimit Bachelor dhe Master në Read More