Albanian University dhuron

Në ambientet e godinës së Arkitekturës nisi dhe dhurimi vullnetar i gjakut në ndihmë të fëmijëve talasemikë ku mjaft studentë iu përgjigjën nismës dhe u bënë dhurues.   Dhurimi i gjakut është një akt human i cili shpëton jetë njerëzish.  Dhuro dhe Read More

Albanian University nis dhurimin vullnetar të gjakut

Dhurimi vullnetar i gjakut – akt human dhe qytetar Albanian University nis  dhurimin vullnetar të gjakut.    Në datat 18 – 21 nëntor 2019 në ambientet e  Albanian University, ( godina e Arkitetkturës ), organizohet seanca e dhurimit vullnetar të gjakut në ndihmë Read More