Specializimet Afatgjata në Kirurgji Orale dhe Ortognatodonci në Albanian University, 2021!

Programe të liçensuara dhe akredituara nga MASR!
Bashkëpunime me staf shqiptar e të huaj për formimin e specialistëve më të mirë në fushën e Stomatologjisë!
Për aplikime e rregjistrime kontaktoni në adresën e e-mailit informacioni@albanianuniversity.edu.al ose në numērin e kontaktit 00355 67 203 9424.

Ju mirëpresim!