Oferta – Për aplikantët e Raundit të Parë në AU

Përzgjidhni Albanian University dhe programin ku preferoni të studioni. 
🎓Shkenca Mjekësore 📚 Shkenca Shoqërore 📚 Inxhinieri & Teknologji 📚 Shkenca Ekonomike 📚 Dizajn🎓

Për aplikantët e Raundit të Parë ofrohen:
– Tarifat më konkurruese në treg;
– Oferta të konsiderueshme për programet e studimit në Stomatologji dhe Farmaci;
– Mundësinë e përfitimit të bursave 30%, 50
% dhe bursa të plota pas vitit të parë të studimeve në AU nëse studenti del me rezultate të larta;
– Ofrimi i bursave për studentë nga e njëjta familje;
– Bursa të ndryshme për kategoritë e veçanta të studentëve.

“Pa kryer aplikim për degët e Albanian University në U-Albania, nuk mund të kryhet regjistrim!”

SUKSESE!
Për çdo paqartësi mos hezitoni të na kontaktoni!

Na kontaktoni në:
Rrjetet sociale: 
      👉FB @Albanian University UFO
      👉Instagram @albanianuniversity
📞 04 227 1601/02
📧informacioni@albanianuniversity.edu.al

ALBANIAN UNIVERSITY – Promotor në përgatitjen e elitave!