Aplikimet ne U-Albania vazhdojne

Aplikimet ne U-Albania vazhdojne: 
🌐https://ualbania.arsimi.gov.al

Përzgjidhni Albanian University dhe programin ku preferoni të studioni.
🎓 Shkenca Mjekësore 📚 Shkenca Shoqërore 📚 Inxhinieri & Teknologji 📚 Shkenca Ekonomike 📚 Dizajn 🎓

⚠️“Pa kryer aplikim për degët e Albanian University nuk mund të kryhet regjistrim!”

SUKSESE!
Për çdo paqartësi mos hezitoni të na kontaktoni!

Na kontaktoni në:
Rrjetet sociale: 
        👉FB @Albanian University UFO
        👉Instagram @albanianuniversity
📞 04 227 1601/02
📧informacioni@albanianuniversity.edu.al

ALBANIAN UNIVERSITY – Promotor në përgatitjen e elitave!