Njoftim për studentët e Albanian University!

Në vijim të njoftimeve dhe konfirmimeve nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, ju bëjmë me dije se mësimi në “Albanian University” do të rifillojë më datë 09.12.2019.

 

Pas verifikimeve përkatëse të ekspertëve, në “Albanian University” nuk ka pësuar dëmtime dhe kjo mundëson zhvillimin të procesit mësimor.

 

Në uebin www.albanianuniversity.edu.al do të keni të publikuar deri ditën e premte, ora 12.00 orarin e posaçëm, që do të realizohet deri më datë 22 Dhjetor 2019, për të rikuperuar mësimin e humbur.