Albanian University u bën thirrje të gjithë studentëve, stafit administrativ dhe akademik

Albanian University u bën thirrje të gjithë studentëve, stafit administrativ dhe atij akademik që të kontribojnë vullnetarisht për të dëmtuarit nga tërmeti pranë pikave shtetërore zyrtare të mbledhjes së ndihmave. 

“Albanian University” është pranë të gjithë shqipëtarëve  që kanë humbur familjarët ose kanë dëmtime materiale.