NJOFTIM!

Qëndra e Shërbimeve Arsimore ka miratuar periudhën e aplikimive për formularët A1/A1Z, në datat 25-29 Janar 2021!
Kjo vlen për kandidatët të cilët kanë përfunduar maturën shtetërore përpara vitit 2021 dhe që dëshirojnë të ndjekin studimet për vitin akademik 2021-2022 në institucionet e arsimit të lartë por nuk kanë plotësuar formularin A1Z.Për më shumë informacion mund të na kontaktoni në:
☎️ +35542271601📧informacioni@albanianuniversity.edu.al 🌐albanianuniversity.edu.al