Ndeshja e Basketbollit Meshkuj, Albanian University vsUPT

Albanian University u përfaqësua në ndeshjen e rradhës në Basketboll për meshkuj.
Përballë saj ishte skuadra e Universitetit Politeknik të Tiranës.
Ekipi ynë edhe pse u mund me një rezultat të ngushtë arriti të kishte një performanë të lartë, 
ajo që na bën krenarë më shumë ishte përgatitja, përkushtimi dhe serioziteti i tyre,
por sigurisht presim të arrijmë rezultate të kënaqshme në ndeshjet e radhës.