Moduli mbi “Cloud Computing: Fundamentals and Platforms”

Në kuadër të programit Erasmus+ në ambientet e  Godinës së Rr. Kavajës, për studentët e Departamentit të Inxhinierive po zhvillohet moduli “Cloud Computing: Fundamentals and Platforms”  mbajtur nga Prof. Vittorio Scarano nga Universiteti i Salernos. Kalendari i leksioneve nis sot dhe do të zgjasë deri më 31 Janar 2020. 
Studentët pjesëmarrës në të gjitha orët e leksioneve do të pajisen me një vërtetim pjesëmarrjeje.