Leksionin e hapur on-line “Inteligjenca Artificiale + Design”

Laboratori i Grafikës Artistike dhe Multimedias, DAD në “Albanian University” drejtuar nga Dr.Shpend Bengu, organizon: Leksionin e hapur on-line “Inteligjenca Artificiale + Design” me artistin dhe dizajnerin e njohur shqiptar në SHBA Adrian Grezda, Creative Director, një Drejtor Kreativ me një përvojë mbi 25 vjet në industrinë e dizajnit. Një designer me përvojë UX/UI në krijimit të disa prej faqeve të para të internetit, për marka si Canon, Toshiba, Dow Jones, Verizon, Benjamin Moore dhe shumë të tjera.

Ditë e mërkurë, datë 7 Qershor 2023, ora 19:30

Adresa : ALBANIAN UNIVERSITY, Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike (DAD) Salla 402, kati i 5-të, Rruga e Kavajës-Tiranë.

#AlbanianUniversity

#ArtDizajn

#ShpendBengu

# AdrianGrezda