Leksion i hapur: Përgatitja e Temës së Diplomës për Punime të Kërkimit Shkencor dhe Epidemiologjike

Departamenti i Farmacisë organizon më datë 12 Prill 2018 , ora 12.00 – 15.00 nga Dr. Delina Xhafaj leksionin e hapur me temë:
“Përgatitja e Temës së Diplomës për Punime të Kërkimit Shkencor dhe Epidemiologjike”.
Leksioni do të zhvillohet në ambjentet e Fakultetit të Shkencave Mjekësore të “Albanian University”, Rr. e Durrësit, Tiranë, Godina e ish Gjykatës, Salla 34 F.