Leksion i hapur – Patentimi i ideve sipërmarrëse për të rinjtë

Albanian University fton të gjithë studentet e interesuar për leksionin e hapur me teme:

“Patentimi i ideve sipërmarrëse për të rinjtë”

E ftuar: Albana Laknori, Specialiste e Patentimit në Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë, Tiranë

Date 11.04.2018, ora 09:00-10:00, Salla 30