Leksion i hapur “Ndërmjetës Financiar, Bankar dhe Jo-Bankarë”

Departamenti i Shkencave Ekonomike

 Organizon:

Leksion të hapur me temë:

“Ndërmjetës Financiar, Bankar dhe Jo-Bankarë”

E ftuar znj. Enkelejda Shehi, eksperte e tregjeve financiare

 

Salla 33          Datë: 06.03.2019           Ora: 10:00