Konferenca e XV Shkencore Stomatologjike

 

rshëndetje të nderuar kolegë!

Me datë 5 – 6 Prill 2019, Fakulteti i Shkencave Mjekësore organizon Konferencën e XV Shkencore Stomatologjike me temë:

“Interdisciplinary Approaches in Dentistry. Trends and Possibilities”.
Në këtë kuadër, ftojmë të gjithë të interesuarit të paraqesin punimet e tyre shkencore. 
Artikujt e të interesuarve do të publikohen në formën e “Proceedings”, në numrin e parë për vitin 2019 të Revistës Optime. Për këtë arsye ftojmë të gjithë mjekët stomatologë, farmacistë dhe infermierë e fizioterapistë që sjellin punimet e tyre në formën e artikullit për “Proceeding”, t’i referohen Udhëzuesit për plotësimin e kritereve të kërkuara. Afati i dorëzimit të artikujve është 5 Mars 2019.
Ju lutemi që të respektoni afatin e dorëzimit të artikujve për Proceeding, pasi libri do të shpërndahet ditën e konferencës dhe për këtë arsye duhet ti japim redaksisë së revistës, kohën e nevojshme për botim.
Duke ju falenderuar për bashkëpunimin, ju urojmë punë të mbarë!

Email: fshm@albanianuniversity.edu.al
Cel: 0682011102 – 069 487 9369