Konferenca e 16-te Studentore me temë: “Kerkimi Shkencor dhe Inovacioni ne Stomatologji dhe Shendetin oral”

Me date 4 Mars, Departamenti i Stomatologjise organizon Konferencen e 16-te Studentore me teme: “Kerkimi Shkencor dhe Inovacioni ne Stomatologji dhe Shendetin oral”. Ftojme te gjithe studentet qe deshirojne te marrin pjese ne kete event shkencor te dorezojne abstraktet e punimeve te tyre deri me date 16 Shkurt ne adresen e emailit: r.xhizdari@albanianuniversity.edu.al
Ju mirepresim!