Emergjenca COVID-19

Stafi mjekësor dhe studentët e Fakultetit të Shkencave Mjekësore të Universitetit jo publik ” Albanian University “, profesionistë të sistemit shëndetësor, solidarizohen dhe janë në gatishmëri për ti shërbyer qytetarëve në këtë situatë epidemie me të cilën po përballet vendi ynë!  Jemi duke u organizuar për të qënë sa më profesionistë në këtë luftë kundër kësaj epidemie!