Dukuria e Dhunes, Sensibilizimi dhe Parandalimi

FAKULTETI I SHKENCAVE SHOQËRORE (Departamenti i Psikologjisë së Përgjithshme) në bashkëpunim me INSTITUTIN E SHËNDETIT PUBLIK organizojnë me studentët e programit Bachelor “Psikologji e Përgjithshme” dhe Master Profesional në “Psikologji Shkollore”, leksionin e hapur me temë: “DUKURIA E DHUNËS, SENSIBILIZIMI DHE PARANDALIMI

E ftuar: Dr. Jonida HAXHIU 

Përgjegjëse e Sektorit të Shëndetit Mendor Departamenti i Promocionit të Shëndetit 

Ditën e mërkurë datë 29/05/2019 ora 09:00, Salla 18 në ambjentet e Fakultetit të Shkencave Shoqërore.

Ju mirëpresim!