Masterplani i Kompleksit te Fabrikave te Biddeford-it

Departamenti i Arkitektures, diten e premte date 24 Maj 2019 ora 14:00, organizon Leksionin e hapur Masterplani i Kompleksit te Fabrikave te Biddeford – it”, i ftuar dizajneri i peisazhit dhe arkitekti Andi Papastefani

Adresa: Albanian University, Fakulteti i Shkencave te Aplikuara – Rruga e Kavajes, Tirane. Laboratori i Grafikes Artistike dhe Multimedias, kati i peste.

Ju mirepresim!