Departamenti i Infermierisë dhe i Fizioterapisë organizoi sot Konferencën studentore me temë: “Roli i Infermierit dhe Fizioterapistit në trajtimin e pacientëve”

Studentët nën drejtimin e udhëheqësve; Prof.Asoc.Edmod Laho,
Dr.Svetllana Bitincka, Dr.Lumturi Merkuri, Dr.Juventina Ngjela,Msc.Etleva Strati, Msc.Fatjon Hajdari.sollën qasjet e tyre shkencore në një kontekst pandemie, ku roli i infermierit është ridimensionuar.
Konferenca u përshendet nga Rektorja e Albanian University, Prof,Dr.Kaliopi Naska e cila u shpreh se:” Ne jemi shumê krenarë pēr arritjet tuaja të para shkencore dhe nuk do të reshtim së nxituri përkushtimin tuaj ndaj studimit, kërkimit e profesionit”.