“Albanian University” aktivitetit me Kuvendin e Shqiperise dhe Institutin Parlamentar

Instituti Parlamentar i Kuvendit të Shipërisë në bashkëpunim me “Albanian University”, Fakultetin e Shkencave Shoqërore organizon: Tryezë të Rrumbullakët me Temë: “100 Vjetori i Krijimit të Statutit të Zgjeruar të Lushnjes”. Lektore Prof. Dr. Kaliopi Naska.
 
Aktiviteti do të mbahet në sallën e Bibliotekës tek Kuvendi.
 
Datë 01.12.2022   Ora 12.00