Ⓜ️ATURA 2019

__
ALBANIAN UNIVERSITY, ju vjen në ndihmë të gjithë maturantëve, duke ju kujtuar procesin që duhet të kryejnë përpara aplikimit për zgjedhjen e preferencave në portalin ualbania.

1.Hapat që duhet të ndiqni për aplikim:
1. IDENTIFIKOHU⤵️
🌐http://ualbania.arsimi.gov.al/
2. PRINTO FATURËN
3. KRYEJ PAGESËN
~dorëzoje në sekretarinë e shkollës së mesme~

2.Mos humb kohë, apliko në:
🌐https://ualbania.arsimi.gov.al/ zgjidh programet e studimit të ofruara nga Albanian University.
🗓Aplikimet e raundit të parë janë nga data 31 korrik – 5 gusht 2019.
⚠️“Pa kryer aplikim për degët e Albanian University nuk mund të kryhet regjistrim!”

Gjatë muajit gusht, AU është e hapur për info dhe ndihmë konkrete në aplikim, nga e hëna në të shtunë ora 09:00 – 18:00. E diela pushim!
Për çdo informacion mos hezitoni të na kontaktoni!

__ 
Kontakt: 
👉FB Albanian University UFO
👉Insta @albanianuniversity
📞 04 227 1601/02
📧informacioni@albanianuniversity.edu.al