Zhvillohet Konferenca Studentore Kombëtare Online nga Departamenti i Shkencave Ekonomike dhe Fakulteti i Ekonomisë të Universitetit “Fan Noli” në Korçë

Sot u organizua Konferenca Studentore Shkencore Kombëtare me temë: Implementimet menaxheriale në modelet e reja të të bërit biznes”, një bashkëpunim i Departamentit të Shkencave Ekonomike në Albanian University me Fakultetin e Ekonomisë në Universitetin “Fan Noli” të Korçës.
E ardhmja e ekonomisë kërkon studiues shkencorë që të paraprijnë sfidat.
Ne i përgatisim studentët për të qenë elita ekonomike e së ardhmes.